Road to pallieterjogging

Deze uitdaging is bedoeld voor bedrijven uit regio Lier. Het sportbestuur van Lier organiseert jaarlijks de pallieterjogging, een initiatief om de Lierenaren meer te doen bewegen. 

Samen met VONK komt er deze editie een extra dimensie bij; een bedrijvenklassement. Daarmee willen we ook bedrijven aanzetten om meer te bewegen. 

Er wordt een afzonderlijk klassement opgemaakt waarbij de vijf beste tijden op de 5 kilometerafstand bij elkaar worden opgeteld.

Om er zeker van te zijn dat uw team in topvorm aan de start staat voorziet VONK een pakket op maat. Dit pakket omvat:

Kennismaking

Eerst willen we jullie een beetje beter leren kennen. Dat doen we door een persoonlijke vragenlijst. Deze vragenlijst helpt ons om het schema aan te passen aan uw noden. Daarnaast krijgen we hierbij de nodige gegevens voor de inschrijving van de Pallieterrun.

Daarna leren we u en uw team kennismaken met onze manier van werken, zo weten jullie wat er de komende periode te wachten staan. Alle info is overzichtelijk online terug te vinden via ons Microsoft Teams kanaal.

Conditietest


Vervolgens trekken we, op een onderling overeen te komen moment, met het team naar een sportterrein in uw buurt. Na een leuke opwarming dienen de deelnemers 2 kilometer lang het beste van zichzelf te geven. Dat geeft ons een idee van de conditie waarin de deelnemers momenteel verkeren. Met die resultaten gaat VONK dan aan het werk en zorgt voor een persoonlijk conditieschema voor iedere deelnemer.

Weekthema's - Contact met de coach


Gedurende het twaalf weken durende schema laten we jullie niet aan je lot over. We dompelen het team onder in een bad van beweging. Zo krijg je via Microsoft teams wekelijks een leerrijk thema over bewegen, voeding of gezonde gewoontes. Zo kan jij het maximum uit de uitdaging halen. De boog moet ook niet altijd gespannen staan, in de fun corner kan iedereen zijn sportverhalen, nutteloze weetjes of beste moppen kwijt.


Teamtrainingen


Sport is niet alleen gezond, het brengt ook mensen dichter bij elkaar. 

In dit pakket willen we ook dan ook echt inspelen op die verbindende factor. En wat is er leuker dan trainen? Samen trainen natuurlijk! Daarom trekken we tijdens het schema op twee afzonderlijke tijdstippen met het team naar de atletiekpiste om aan onze conditie te werken.

Inschrijvingen, info etc.


U en uw werknemers hoeven geen extra inspanningen te verrichten om deelname aan de run in orde te stellen. Wij zorgen voor de inschrijvingen, parcoursinformatie, etc. 

We informeren u ruim op tijd zodat u zich helemaal kan focussen op uw trainingen.

Prijzen

Klik op het door u aangegeven deelnemersaantal voor meer info.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x