Partners naar ons hart

Tijdens het ondernemingsavontuur hebben we verschillende interessante mensen en ondernemingen ontmoet. Allen hebben ze bijgedragen aan waar VONK vandaag staat. Deze positieve ontmoetingen willen we jullie niet onthouden;


R-E-S-T

Tijdens de opleiding sportfysiologie kreeg Tibo de kans om stage te lopen bij R-E-S-T te Mortsel.

R-E-S-T wordt uitgebaat door Kurt Van Soom. Kurt heeft zijn passie voor de loopsport op latere leeftijd ontdekt na een start to run- cursus. De loopkriebels hadden hij meteen te pakken en volgde zelfs daarna verschillende opleidingen rund running en coaching. 

Vandaag kan je bij Kurt terecht voor techniekanalyses, lactaattesten of leuke loopschema's. 

Tibo is bij R-E-S-T erg warm ontvangen en heeft veel bijgeleerd over training en de technische kanten ervan. Voor ons is Kurt een voorbeeld van een gepassioneerde trainer met enorm veel kennis. 

Meer info over R-E-S-T vind je hier.

Fréderic Desauw

Tijdens de opstartfase hebben we lang gebrainstormd over een naam. Deze moest kracht, energie en passie uitstralen. De naam VONK matchte meteen. Nu was het zaak om een logo te ontwerpen die dezelfde waarde uitstraalt. 

Op de zoektocht naar een professioneel logo kwam Fréderic Desauw op ons pad. We bezorgde hem onze ideeën en na wat finetunen bezorgde Fréderic ons een prachtig logo. 

Meer info over Fréderic vindt je hier.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x