Onze uitdagingen

VONK daagt uw organisatie uit. Durven jullie het aan?

Uit studies blijkt dat liefst 70 procent van de werknemers te weinig beweegt. Weinig beweging leidt tot een negatief zelfbeeld, hart- en vaatziektes, overgewicht,... Nochtans is jouw lichaam de basis van alles. Alle uitdagingen in jouw leven gaan vlotter met een goede gezondheid.

We brengen gemiddeld 38 uur per week door op onze werkplek. Dat is ruim 1.800 uur per jaar! Stel u voor dat je die tijd kan doorbrengen in een omgeving die beweging stimuleert. Klinkt als een droom, toch? Wel vanaf vandaag zorgt VONK dat die droom werkelijkheid wordt.

Je hoeft heus geen topsporter te zijn om te genieten van de voordelen van beweging. Een goede basisconditie is voldoende om te profiteren de voordelen die gezond zijn met zich meebrengt. Dit is wat onze uitdagingen u en uw organisatie oplevert:

  • Gezonde werknemers, --> Werknemers voelen zich kiplekker, werkgever geniet van extra motivatie en concentratie.
  • Betere teamgeest
  • Positieve uitstraling naar de buitenwereld
  • We smeden een hecht team
  • De uitdagingen zijn een extra legaal voordeel voor de werknemer. Wie wil er nu niet werken in een bedrijf dat investeert in de gezondheid van de werknemers? 
  •  Kans op een extra trofee in de prijzenkast.

Wij dagen jou en je team uit, benieuwd naar wat we in petto hebben? 

We organiseren verschillende uitdagingen. Aan welke uitdaging u kan deelnemen is afhankelijk van het aantal deelnemers in uw bedrijf;

Klik op het door u aangegeven deelnemersaantal voor meer info.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x